Возен парк

„Оркан Импекс“ располага со возен парк од 45 современи возила Еуро 5 и Еуро 6 стандарди. Истите се управувани од професионално обучени возачи и се опремени со разновидни Цемт дозволи кои овозможуваат слободен влез на пазарите во Европската унија.