За нас

„Оркан Импекс“ е интернационална транспортна компанија, основана 1994г. со седиште во Кавадарци, Македонија. Почнавме скромно со едно возило, но со стрпливо и професионално работење денес прераснавме во лидер на камионскиот транспорт во Македонија. Повеќе

Сертификати и лиценци

Како потврда за квалитетот на нашето работење се сертификатите и лиценците кои ги поседуваме. Повеќе

Телефони

  • +389 43 400 194
  • +389 43 400 196

Адреса

ул. "Скопска" бр.16
1430, Кавадарци
Република Македонија