НИЕ СМЕ ОРКАН ИМПЕКС

Фамилијарна компанија основана во 1994 во Кавадарци, Македонија. Почнавме скромно, со едно возило и работејќи напорно, професионално и со силна посветеност, го зголемивме нашиот возен парк до 55 возила, сите сертифицирани со највисоките стандарди. Како лидер во транспортната индустрија во Македонија со 27 годишно искуство, навистина сме горди да учествуваме и да придонесуваме во глобалната размена на добра.

Срж’та на нашата корпоративна култура е клиентот на прво место, на кој што постојано работиме да ја донесиме најдобрата услуга и решение за нашите клиенти. Нашиот топ приоритет е константно подобрување на искуството и задоволство кај нашите клиенти. Ние гарантираме навремени транспортни услуги со врвен квалитет и по прифатливи цени.

 

НАШАТА МИСИЈА

  • Првoкласни транспортни услуги
  • Брзи, сертифицирани и флексибилни решенија
  • Доверлив партнер на нашите клиенти
  • Доставување на еко-одговорни услуги
  • Атрактивни работни пакети за нашите вработени
  • Активен партнер на нашето општество
  • Високи етнички стандарди
  • Континуитетно подобрување
  • Сигурен транспорт

НАШАТА СТРАТЕГИЈА - Клиентот на прво место!

Сржта/Јадрото на нашата корпоративна култура е клиентот на прво место, на кој што постојано работиме да ја донесиме најдобрата услуга и решение за нашите клиенти. Нашиот топ приоритет е константно подобрување на искуството и задоволство кај нашите клиенти. Ние гарантираме навремени транспортни услуги со врвен квалитет и по прифатливи цени.

Нашата јака страна - Нашите вработени!

Нашата работа е базирана и се спроведува на принципите на знаење и вештини, имплементирана од нашиот тим од млади, квалифицирани и мотивирани вработени. Нашите вработени се основата на нашите успеси и корпоративна култура. Поради тоа сакаме да се позиционираме како фер работодавач со етички принципи и подржувајќи го растот на компанијата преку вработување на квалифицирани вработени и овозможување на разновидна и здрава работна средина. Заедно, сакаме да изградиме компанија која е одлично работно место за нашите вработени како и да се работи заедно со нас.

mk_MK