КВАЛИТЕТ И ВРШЕЊЕ НА УСЛУГИ ПО ФЕР ЦЕНИ

Ние сме познати по нашата способност да се грижиме за секој детаљ за нашите клиенти во врска со нивниот транспорт и барања, тимот на Оркан Импекс се грижи за целосниот транспорт и логистика.

Со нашиот возен парк од 55 возила и богато искуство, ќе придобиете од високо-квалитетните понуди, флексибилноста и доставување на вашиот транспорт на време. Нашата експертиза во транспортниот менаџмент и планирање ни овозможува да пронајдиме решение кое одговара на вашите потреби и брзо одговара на било какви промени, како на пример временските услови.

БЕЗБЕДНО & СИГУРНО

Придобијте од нашето искуство за доставување на ефективни решенија во комплексниот синџир на снабдување во некои од најголемите светски корпорации.

БРЗА ИСПОРАКА

Нашиот професионален тим работи постојано на достава на вашите добра во договорениот временски интервал. Ние се позиционираме на пазарот како доверлив и сигурен партнер за нашите клиенти.

24/7 ПОДДРШКА

Пронајдете одлична соработка кај Оркан Импекс, спремни 24/7 да ја примениме нашата пасија за пронаоѓање на решенија за поддршка на вашиот бизнис и потреби.

"Обезбедуваме првокласни транспортни услуги"

ПРЕВОЗ НИЗ ЕВРОПА

СЛЕДЕТЕ ГО ВАШИОТ ТРАНСПОРТ

Проверете каде се наоѓа вашиот транспорт? Ве молиме исконтактирајте не и ќе добиете линк со ГПС локација, овозможувајќи да го следите 24/7 од било каде!

read more
КАМИОНСКИ ПРЕВОЗ

Со нашиот возен парк од 55 возила и богато искуство ќе добиете високо-квалитетните понуди, флексибилност и доставување на вашите добра на време.

read more
ПАРКИНГ И МАГАЦИН

Ново изградена паркинг локација со модерна инфраструктура, ние сега нудиме и паркинг услуги притоа постојано зголемувајќи го нашето портфолио на услуги.

read more
mk_MK