ДОБРОДОЈДОВТЕ НА НАШАТА ВЕБ СТРАНА

Фамилијарна компанија основана во 1994 во Кавадарци, Македонија. Почнавме скромно, со едно возило и работејќи напорно, професионално и со силна посветеност, го зголемивме нашиот возен парк од 55 возила, сите сертифицирани со највисоките стандарди.

Како лидер во индустријата во Северна Македонија со 27 годишно искуство во транспортот, се гордееме со учеството и придонесот во глобалната размена на добра.

Тимот на Оркан Импекс

ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ

Работна позиција Локација Оддел Датум
Комерцијалист Кавадарци, Северна Македонија Продажба ноември 3, 2021
Помлад возач на камион Кавадарци, Северна Македонија Возен парк ноември 3, 2021
Возач на камион Кавадарци, Северна Македонија Возен парк ноември 3, 2021
Клиенти низ Европа
Евро 6 возила
Вработени

УСЛУГИ

Ние сме познати по нашата способност да се грижиме за секој детаљ за нашите клиенти во врска со нивниот транспорт и барања, тимот на Оркан Импекс се грижи за целосниот транспорт и логистика.

"Обезбедуваме првокласни транспортни услуги"

mk_MK