Комерцијалист

Оддел Продажба
Локација Кавадарци, Северна Македонија
Образование Високо образование

Квалификации

  • Комуникациски и пишувани вештини
  • Предност познавање на германски јазик

Дали ви требаат повеќе информации во врска со оваа позиција?

mk_MK