Возач на камион

Оддел Возен парк
Локација Кавадарци, Северна Македонија
Образование Средно образование

Квалификации

  • Најмалку 2 години искуство во областа

Дали ви требаат повеќе информации во врска со оваа позиција?

mk_MK