31
Окт
СЛЕДЕТЕ ГО ВАШИОТ ТРАНСПОРТ

Проверете каде се наоѓа вашиот транспорт? Ве молиме исконтактирајте не и ќе добиете линк со ГПС локација, овозможувајќи да го следите 24/7 од било каде!

25
Ное
КАМИОНСКИ ПРЕВОЗ

Со нашиот возен парк од 55 возила и богато искуство ќе добиете високо-квалитетните понуди, флексибилност и доставување на вашите добра на време.

25
Ное
ПАРКИНГ И МАГАЦИН

Ново изградена паркинг локација со модерна инфраструктура, ние сега нудиме и паркинг услуги притоа постојано зголемувајќи го нашето портфолио на услуги.

mk_MK